Hillityt värit ovat piharakentajien suosiossa kiveyksien värejä valittaessa. Harmaa ja musta ovat varmoja ratkaisuja jotka istuvat useampaan pihakokonaisuuteen. Pihakivityypit eri värivaihtoehtoineen tarjoavat kuitenkin valtavan skaalan mistä valita itselleen mieluisin.  Värejä voi myös rohkeasti sekoittaa keskenään.  Esimerkiksi kuvan kaksikerroksisen tiilitalon sisäänkäynnin edustan punaisella ja harmaalla betonikivellä ladottu kiveys piristää alakerran ulkoverhouksen valkoista ilmettä.  Lisäksi punaiset kivet harmaiden keskellä sulauttavat kiveyksen hyvin rakennuksen yläkerroksen punatiiliverhoiluun.

Hyppyruudukko lapsille

Yhdistelemällä punaista ja harmaata laattaa saadaan  helposti taiteiltua hyppyruudukko perheen junioreiden leikkipaikan yhteyteen tai osaksi oleskelualuetta.

 

About Pihakivimestari

Tässä blogissa pihasuunnittelun ja -rakentamisen ammattilainen antaa ideoita ja vinkkejä onnistuneen kivapihan suunnitteluun, rakentamiseen ja ylläpitoon.

5 thoughts on “Piristystä punaisella

  1. You’ve made some good points there. I looked on the internet for more information about the issue and found most individuals will go along with your views
    on this web site.

  2. Hello, Neat post. There’s a problem together with your website in internet explorer,
    would check this? IE nonetheless is the marketplace
    chief and a large part of other folks will leave out your fantastic writing because
    of this problem.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Varmenne: vastaa laskutehtävään